BAŠ TUŽNO

Glumac kultne serije 'Alf' preminuo u 75. godini života

27.06.2019.
u 10:45

Omiljeni glumac, Max Wright, koji je u 'Alfu' utjelovio Willija Tannera, preminuo je nakon duge i teške bitke s ratom u 75. godini života, prenosi TMZ.

Kada mu je davne 1995. godine dijagnosticiran limfom, krenuo se hrabro boriti. Nažalost, Max Wright , glumac kultne serije 'Alf', je 24 godine poslije zbog duge remisije izdahnuo uslijed teške bitke s bolešću. 

Preminuo je u svom domu u Hermosa Beach, Kaliforniji.

Poznat je po ulozi u seriji 'Alf' gdje je igrao Willija Tannera, oca koji je posvojio planetarno popularnog krznenog vanzemaljca Alfa. Pojavio se i u seriji 'Prijatelji' u ulozi voditelja najpoznatijeg kafića 'Central Perk', a gledatelji su ga također mogli vidjeti u serijama 'Hitna služba', 'Kafić Uzdravlje', 'Ubojstvo napisala je' i slično.

Glumac je bio nominiran za Tony nagradu nakon nastupa u Broadway izvedbi Ivanov mjuzikla 1998. godine.

Bio je u dugogodišnjem braku s Lindom Ybarrondo, od 1965. do 2017. godine kada je nažalost preminula od raka dojke. Tijekom braka su dobili dvoje djece, sina Bena i kćer Daisy.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije