PROZVAO JU

Glumac progovorio kako mu je Meghan zavodnički sjela u krilo: Znala je što hoće

Mark Large/Press Association/PIXSELL
14.05.2020.
u 20:14

Kako kaže, Meghan se odlično snalazila u muškom društvu, ali i da su joj se svi divili te da je bila jako dobra prijateljica svima.

Televizijski  glumac Nema Vand (37) gostovao je u podcastu 'Reality Life with Kate Casey', a pričajući o svojim srednjoškolskim danima, opisao je i svoje druženje s Meghan Markle (38), piše Page Six. Pojasnio je kako je išao u srednju školu za dječake, a jedna od njihovih sestrinskih škola bila je ona u koju je išla Meghan Markle. 

"Odrastao sam s njom. Dugo smo bili prijatelji. Bila je godinu starija od mene. Meghan je bila nevjerojatna, žena među djevojkama. Svi su bili zaljubljeni u nju. Bila je slatka i vrlo ljubazna", otkrio je glumac. Kako kaže, Meghan se odlično snalazila u muškom društvu, ali i da su joj se svi divili te da je bila jako dobra prijateljica svima.

Foto: Profimedia

"Znala je što radi i što hoće. Majstorski se igrala našim srcima. Jednom smo bili na zabavi, a ona mi je sjela u krilo. Nosevi su nam se dotaknuli. Za 16-godišnjaka to je emotivan trenutak. Rekla mi je na perzijskom: 'Baš si lijep.' Pitao sam je kako zna perzijski, a ona mi je rekla da ga je naučila za mene i otišla", ispričao je.

Vand je ispričao i situaciju koju je doživio njegov prijatelj Gabe i prozvao ju da ga je zbilja naljutila.

"Moj prijatelj Gabe s kojim sam odrastao bio je u vezi s Meghan u srednjoj školi, rekao mi je da se udaljila od njega otkako je počela glumiti u seriji Suits. To je stvarno povrijedilo njegove osjećaje. Shvatio sam da je Gabe stvarno cijenio njeno prijateljstvo. Pa Meghan, ako čuješ ovo, javi mu se", kazao je Vand dodajući da se svi ipak rado sjećaju svoje prošlosti s glumicom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije