TRAGIČNA SMRT

Glumac progovorio o smrti posvojenog sina: 'Došao sam trenutak prekasno'

Foto: Instagram
1/4
30.10.2020.
u 21:59

Nakon teškog gubitka, glumac Michael Fishman progovorio je o smrti sina Larryja.

Nikada ništa neće biti isto. Svjestan je toga glumac Michael Fishman koji je ovog lipnja izgubio sina Larryja koji se slučajno predozirao. Četiri mjeseca nakon tragičnog gubitka, 39-godišnjak je konačno otvorio dušu i novinarki Tamron Hall ispričao svoju priču. 

O noćnoj mori koja je usljedila zbog smrti posvojenog sina, nije štedio dojmove. Zanimalo je Hall kada je primjetio da Larry ima problema s drogom, a Larry je staloženo odgovorio.

'Neću to nazivati velikom borbom. Mislim da se svatko susreo s 'isprobavanjem' svačega, što ne smatram problemom', rekao je novinarki dometnuvši da se radilo o lošoj drogi koja je izazvala ozbiljne reakcije kod nekoliko ljudi, ali za Larryja je imalo tragičan ishod. 

'Došao sam Larryju trenutak kasnije nego što bih volio. Jedino što me muči je to što sam htio više vremena. Mi roditelji ne dobijemo baš svo vrijeme s njima koje smo možda željeli', iskren je bio glumac koji svojom pričom želi pomoći obiteljima koji se suočavaju sa sličnom situacijom.

U rujnu je u povodu Nacionalnog dana sinova odao počast preminulom sinu uz obiteljsku fotografiju na svom Instagramu: 'Uvijek u mom srcu', kratak je bio. 

Progovorio je glumac popularnog sitcoma "The Connors" i o samom udomljenju.  

'Da budem pošten, mislim da je on izabrao mene. Imam dvije biološke djece iz prethodnog braka i na kraju tog braka sam upoznao njegovu stariju sestru Camille, koja je rekla da joj je potrebna podrška, smjernice i mentorstvo. Jednostavno smo postali obitelj', kazao je na kraju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije