IMAO JE 35 GODINA

Glumac se samo srušio dok je snimao reality show i preminuo je dva sata kasnije

Foto: DPA/Pixsell
1/2
27.11.2019.
u 17:52

Godfrey Gao u jednom trenutku se samo srušio i producenti showa su izvijestili kako je Gao izgubio svijest te da je hitna pomoć brzo stigla na set.

Tajvansko - kanadski glumac Godfrey Gao preminuo je tijekom snimanja kineskog reality showa "Chase me", piše BBC.

Ovaj 35-godišnji glumac i maneken u jednom trenutku se samo srušio i producenti showa su izvijestili kako je Gao izgubio svijest te da je hitna pomoć brzo stigla na set. Glumac je hitno prevezen u bolnicu, i dva sata su mu pokušavali spasiti život, ali nažalost nisu uspjeli.

Gao je bio prvi maneken iz Azije koji je sklopio vrijedan ugovor za kampanju za modnu kuću Louis Vuitton. Njegovih pola milijuna pratitelja na društvenim mrežama pamti ga i po ulogama u brojnim filmovima, a jedan od filmova u  kojima je glumio je i "The Mortal Instruments: City of Bones".

Gao se rodio u Taipeiju u Tajvanu 1984. godine, a s obitelji se kao dječak preselio u Vancouver, a potom se 2004. godine vratio u Tajvan gdje je započeo karijeru modela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije