NEOPREZAN VOZAČ

Glumac udario obožavatelja autom, a on je samo htio fotografiju

Foto: Profimedia
20.09.2018.
u 21:07

Leo Marenghi je za časopis People rekao kako se više puta šokirao kada ga je udario auto dok je vozio skuter kroz Los Angeles kako bi pokupio djecu koju čuva iz škole.

Ashton Kutcher udario je obožavatelja autom - ali jedina stvar koju je tinejdžer htio je sliku s glumcem. 

19-godišnji Leo Marenghi je za People rekao kako se više puta šokirao kada ga je udario auto dok je vozio skuter kroz Los Angeles kako bi pokupio djecu koju čuva iz škole.

- Podizao sam ih iz škole i vozio sam skuter kada je Ashton autom izlazio iz studija Sunset Bronson, - rekao je Marenghi, opisujući Kutcherov auto kao crnu Teslu. 

- Pao sam na pod i kada sam ustao, vidio sam Ashtona koji se činio zabrinut, rekao je i nastavio: - pitao me je li sve u redu, a ja sam mu odgovorio kako bih se rado s njim slikao - rekao je Leo.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Marenghi je rekao kako je Kutcher bio iznenađen što želi samo fotografiju, ali on je inzistirao da je to doista jedino što želi. 

- Mislim da bi bilo jadno da ga tužim, ionako sam ja bio na skuteru i bilo me teško vidjeti - kaže Leo. S Ashtonom ga je slikao zaštitar koji je u tom trenu bio na dužnosti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije