OTKRILA SUPRUGA

Glumcu amputirana noga zbog komplikacija s koronavirusom, još se nije probudio

27.04.2020.
u 13:50

Supruga američkog glumca Nicka Cordera koji je već 12 dana u bolnici na respiratoru, te mu je zbog komplikacija s koronavirusom amputirana noga, obavijestila je fanove da se njezin suprug još nije probudio iz kome. 

"Liječnici su rekli da na MR-u nema ničega što bi pokazalo da se neće probuditi, što je odlična vijest. Toliko smo sretni zbog toga, jer je to za sve nas predstavljalo veliku zabrinutost. Međutim, prošlo je već 12 dana od sedacije, a on se još nije probudio. Liječnici tvrde da se već trebao probuditi iz kome", ispričala je Amanda na svom Instagram profilu. 

Podsjetimo,  Cordero je zbog komplikacija prouzročenih koronavirusom morao na operaciju te mu je amputirana desna noga. Glumac je u teškom stanju, a o situaciji svakodnevno izvještava njegova supruga Amanda Kloots na društvenim mrežama. Morali su mu amputirati desnu nogu zbog zgrušavanja krvi. Sredstvo za razrjeđivanje krvi nije pomoglo, samo je prouzročilo još veće probleme. Zato su ga liječnici prestali davati. Operacija je prošla vrlo dobro", stoji u jednoj od njezinih objava.

Glumac je već 18 dana na respiratoru, a njegov prijatelj i producent Alex Boniello pokrenuo je kampanju na stranici GoFundMe kako bi prikupio pomoć za Nickovu obitelj. "Naš prijatelj Nick imao je još jednu operaciju dok se bori s koronavirusom. Podržimo Nicka, njegovu ženu i malog sina", stoji u Alexovoj objavi. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije