SELMA BLAIR

Glumica o teškoj bolesti: Bila me sramota i davala sam sve od sebe

Foto: Profimedia
02.03.2019.
u 18:41

Gostujući u emisiji "Good Morning America" 46-godišnja glumica otvoreno je pričala o multiploj sklerozi od koje boluje već osam godina.

Sa štapom u ruci i laganoj dugačkoj haljini s plaštem potpisanu modnom kućom 'Ralph & Russo' američka glumica Selma Blair (46) došla je na Oskarovski tulum kojeg organizira časopis Vanity Fair. 

Ovo joj je bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je u listopadu prošle godine obznanila da boluje od multiple skleroze (MS), piše The New York Times. U utorak je gostovala u ABC-ovoj emisiji 'Good Morning America' i otkrila da zbog MS-a teže govori te da se slabije kreće bez pomoći. Govori da je 2011. godine prvi put primjetila simptome, iste godine kada je dobila sina.

U tom periodu, govori glumica, davala je sve od sebe kako bi se borila sa silnim umorom, emotivnom boli i gubitkom fizičke kontrole nad svojim tijelom. 

Unatoč prvim simptomima već 2011. godine, bolest joj je formalno dijagnosticirana tek u kolovozu 2018. godine. - Bila me sramota i davala sam sve od sebe i bila sam odlična majka, ali to me ubijalo. Jednom sam sina odvezla u školu, međutim bila sam toliko umorna da sam putem do kuće morala stati kako bih malo odspavala.- prisjetila se Blair i dodala: 

 -Kada sam dobila dijagnozu, plakala sam od olakšanja- priznala je ona dok joj je drhtao glas, kao posljedica spazmodičke disfonije – poremećaj koji zahvaća mišiće koji ravnaju govor.

Bez obzira na drhtanje glasa, hrabru glumicu čuli su mnogi koji boluju od ove bolesti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije