PRIMIJETILI SLIČNOST

Glumica pozirala s Kolindom Grabar-Kitarović, a fanovi se pitaju koja je koja

Foto: Instagram
1/2
23.10.2020.
u 19:48

Ornela nam je prije nekoliko dana u razgovoru priznala da se malo preplašila uprizorenja uloge bivše hrvatske predsjednice.

Hrvatska glumica Ornela Vištica veseli se skorašnjoj premijeri predstave Predsjednici & Ca u kojoj će, premijerno prikazana 24. listopada, uprizoriti bivšu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović. 

"Još malo do premijere, na sceni Satiričkog kazališta Kerempuh u ulozi gospođe Kolinde Grabar Kitarović", napisala je Ornela i podijelila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira s Grabar-Kitarović.  

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Također, zahvalila se i Tariku Filipoviću na ulozi koji je u komentaru upitao: "Ti si ova desno?".

Fanovi su u komentarima pisali koliko sliči bivšoj predsjednici te su se pitali koja je koja. Ornela nam je prije nekoliko dana u razgovoru priznala da se malo preplašila uprizorenja uloge bivše hrvatske predsjednice.

– Vjerojatno zbog odgovornosti koju nosi uloga. Ali to je onaj slatki osjećaj, pozitivna savjest i svijest o adrenalinu koji je meni kao glumici potreban – opravdava kroz smijeh.

Naravno, zanimalo nas je očekuje li predsjednicu na premijeri 24. listopada u Kerempuhu.

– Iskreno, voljela bih da svi predsjednici dođu – kaže Vištica koja je za potrebe uloge upoznala bivšu predsjednicu, za koju kaže da je hrabra i pametna.

– Mogu reći da izgleda odlično, ali o detaljima razgovora s bivšom predsjednicom ne bih govorila – samozatajna je Ornela, ali je ipak dometnula: – Istaknut ću samo njezinu susretljivost i duhovitost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije