Duet

Halid Bešlić i Jasna Gospić snimili spot u Istanbulu

Halid Bešlić i Jasna Gospić
08.11.2015.
u 20:04

Naša glazbena legenda Halid Bešlić i Jasna Gospić su umjetnici s velikim brojem hitova u svojim karijerama. Ideja o zajedničkoj pjesmi rodila se prije tri godine. Čekali su pravu pjesmu za koju će oboje biti sigurni da je pravi izbor. 

- Dženan Jahić mi je prije pola godine napravio predivnu baladu „Boja maline“, te evo sada nastavljamo našu suradnju pjesmom „Samo jednom“. Tekst je toliko zreo da mi zaista ne ide u glavu da dečko njegovih godina ima život tako jasno definiran u nekoliko riječi - vrlo točno, suptilno, lijepo i životno. Halid je otpjevao fantastično, ja sam dala sve od sebe, tako da smo presretni kako sve to zvuči sada. Spot smo snimili u Istanbulu, opet na Dženanovu ideju. Ovo je nekako fantastičan spoj starijih i mlađih. Dženan ima jednu tako nevjerojatnu energiju, koju samo može imati jedna takva mladost u totalnoj ekspanziji, i, kako je rekao Dženan kad je sve tako atraktivno neka bude i spot. Izabrali smo Istanbul – grad gdje se ljubi istok i zapad, ističe Jasna.

Halid Bešlić mnogo putuje, uveseljava svoju publiku koncertima širom svijeta, ali nađe vremena i za snimanje novih pjesama i spotova. 

- Dženan je meni napisao pjesmu „Kad si disala za mene“ na mom posljednjem albumu. On je posebno dijete – završio je medicinu, prvak je sportskom plesu, pjeva, komponira, piše izvanredne tekstove. Ima mnoge energije i na mene to sve također djeluje pozitivno. Spot je sada u montaži, početkom decembra napravit ćemo jednu lijepu promociju pjesme i spota u Sarajevu. Snimili smo 
lijepe kadrove u Istanbulu, a bit će to lijepa slika i priča o ljubavi koja se dešava samo jednom, kaže Bešlić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije