Nabili ga uz staklo:

Hokejaši nisu štedjeli Biebera na 'tekmi'

dfasfs
30.01.2017.
u 16:00

Pjevač Justin Bieber (22) ne skriva da je veliki fan hokeja. U studenom 2016. zaigrao je utakmicu s KHL Medveščak u Zagrebu, kad je bio na svojoj turneji. Sad je palicu opet preuzeo u ruke. Došao je u Los Angeles na NHL 'All-Star Weekend', gdje dolaze slavne zvijezde i najbolji hokejaši, prenosi 24sata.hr

 


- Uživao sam iako sam u jednom trenutku završio s licem pribijenim na zaštitnom staklu - otkrio je Bieber. Nemislordni događaj uhvaćen je i na kameri. Naime, pjevača je na staklo pritisnula bivša NHL zvijezda Chris Pronger, a fanovi hokeja zaključili su da je Chris prema Justino još bio i 'blag'. 

 

 

Glazbenik je zabio i gol za svoju momčad, koja je na kraju pobijedila. Trener mu je bio bivši kanadski hokejaš Wayne Gretzky (56), s kojim se Bieber fotografirao za uspomenu.

Prije nekoliko dana Bieber je bio toliko ljut na svog kanadskog sunarodnjaka The Weeknda (26) koji je u vezi s njegovom bivšom Selenom Gomez (24), da je njegovu glazbu nazvao smećem.

- Justin je propustio svoju priliku sa mnom - navodno je rekla Selena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije