Alyssa Milano

Holivudska glumica uhićena je tijekom prosvjeda ispred bijele kuće: 'Ovo je borba za slobodu'

alysa milano
23.10.2021.
u 10:01

Holivudska glumica Alyssa Milano uhićena je u Washingtonu zbog sudjelovanja na prosvjedu ispred Bijele kuće. Prosvjednici su odlučili izaći na ulicu i tažiti izmjene oko prava glasa, no policija ih je privela budući da se po zakonu Washingtona zabranjuje okupljanje gomile i zauzimanje pločnika, a o cijeloj situaciji glumica se oglasila na Twitteru.

-Uhićena sam dok sam prosvjedovala i tražila od Bidenove administracije i Senata da zaštite pravo glasa. Stanite uz mene i recite Senatu i Bijeloj kući da ta prava moraju imati svi, bez obzira gdje žive- napisala je Alyssa koja je prosvjedovala s još dvadesetak ljudi, a sve su zabilježili i fotografi.

Glumica je poznata po svojim političkim uvjerenjima o kojima često javno govori, a 2019. godine podijelila je i svoje iskustvo o pobačaju, kada je zakone pojedinih saveznih država prozvala "napad na žensko tijelo.

-1993. godine imala sam dva pobačaja, bila sam mlada i ludo zaljubljena. Bila sam luda i uzbuđena. Da sam tada rodila nikada ne bih imala karijeru, ne bih mogla koristiti svoj glas kao što ga koristim sada. Nikada ne bih mogla biti "ja". Ovo je borba za slobodu- otkrila je glumica u jednom intervjuu, a na društvenim mrežama često dijeli trenutke i svog života, pa je tako otvoreno pričala i o borbi s koronavirusom.

Prošle godine, glumica se četiri mjeseca borila se s koronavirusom, a na društvenim mrežama podijelila je nekoliko objava o svojoj borbi te je otkrila da joj je od bolesti otpadala kosa, a potom je otkrila da iako se osjeća bolje bitka tada još nije bila završena.

-Počinjem se fizički osjećati bolje. Još uvijek uzimam aspirin svaka 3 dana kako bih razrijedila krv, riblje ulje, vitamin D,C, cink i B kompleks. Još uvijek imam povremeno lupanje srca. Još uvijek zaboravljam svoje riječi (apsolutno najgori dio). Ali nije ni približno toliko loše kao prije nekoliko tjedana. Osjećam se bolje. Obavila sam CT pluća i magnetnu rezonanciju srca i oba su nalaza normalna. Ipak se ponekad jako uplašim. Ne da se opet ne razbolim, već da se ne razbole moji najmiliji. Ne želim da imaju ovu stvar. To je zvijer. Kolebam se između toga da budem zahvalna i prestravljena. Zahvalna što sam se ja razboljela i prestrašila se da će prijatelji ili obitelj biti bolesni. Molim vas, pazite na sebe, napisala je tada glumica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?