I paparazzi ga jedva prepoznali!

Holivudski ljepotan uhvaćen u potpuno zapuštenom izdanju

Chris Pine
25.09.2021.
u 10:16

Zvijezda Zvjezdanih staza i Wonder Woman filma iz 2017. godine, Chris Pine (41) snimljen je na ulicama Los Angelesa na putu za ručak s prijateljem, ali gotovo ga nitko nije ni prepoznao na ulici. Paparazzi su ga, srećom, vidjeli i shvatili o kome se radi. Naime,  glumac se s prijateljem uputio u ležernom izdanju, prosjede brade i duže kose.

Glumac je bio vidno dobro raspoložen, a kad je vidio da ga paparazzi fotografiraju, zaigrano je uperio prstom prema njima i pozdravio ih. 

Chris je već tri godine u vezi s 36-godišnjom britanskom glumicom Annabelle Wallis, a par jako voli svoj privatan život stoga se ne pojavljuju zajedno na crvenom tepihu niti pričaju o svojoj ljubavi.

Prije nje Chris je ljubio brojne slavne ljeptoice poput glumice Sofije Boutello i Zoë Kravitz, fotografkinju Iris Björk Jóhannesdóttir, manekenke Jasminu Waltz i Dominique Piek. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije