DORA 2021.

HRT otkrio s koliko je glasova Albina odnijela pobjedu na Dori, pogledajte kako je glasala publika, a kako žiri

15.02.2021.
u 18:50

Još se ne stišavaju reakcije na ovogodišnji izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije na kojoj je pobjedu odnijela 22-godišnja Albina Grčić s pjesmom 'Tick-Tock'. Albina je pobjedu odnijela zahvaljujući bodovima žirija i publike, a s HRT-a su otkrili i koliko je glasova pristiglo za pobjednicu Albinu i ostale natjecatelje.

Za Albinu je pristiglo ukupno 6609 poziva gledatelja te 1688 SMS poruka, dok je drugoplasirana Nina Kraljić imala 3745 poziva te 1575 poruka. Ukupan broj poziva i poruka za ostale izvođače možete pogledati u tablici:

Od žirija je  Albina  dobila 78 glasova, a Nina 67, a trećeplasirana Mia Negovetić 67. Ostatak možete pogledati u tablici:

Ranije jutros Luciano Plazibat, jedan od plesača pobjednice Dore Albine Grčić, na Instagramu je pokazao djelić slavlja nakon pobjede u subotu. Luciano je objavio nekoliko videa na kojima se vidi kako je Albina slavila u svojoj sobi uz njen tim, ali i neke konkurente poput Cambija.

- Što reći? Što napisati? A još nisam ni svjestan svega što se dogodilo... Prvo što mi pada na pamet je da je mali Luci od 6 godina koji je plesa svaki korak Severininog nastupa s Moja štikla i zamišlja sebe na pozornici jako sretan! A sad mala priča: bio sam doma par dana baš u Splitu i zove mene Albajna. Čim je nazvala odmah sam rekao DA! Pjesmu tada još nisam ni čuo! Ali smo se tako raspričali da je ne možeš ne voljeti. Albina sve imaš i zaslužila si sve što ti se događa! Jako sam sretan što baš s tobom idem u ovo! Od proba po cile dane do igranja catana. Ova godina je toliko dobro počela a sad sam se već i bookirao za peti mjesec, napisao je Plazibat. 

Podsjetimo, Luciana je šira javnost upoznala u Supertalentu i Big Brotheru. Njega na TikToku i ostalim društvenim mrežama prati više od 330 tisuća ljudi, a ondje se proslavio kreativnim koreografijama i plesnim videima koji su mu donijeli ne samo preglede, lajkove i komentare, već i ozbiljne plesne suradnje. Nedavno je s Dinom Merlinom snimao spot za njegovu pjesmu 'Mi', a danas je po prvi put nastupio na Dori. To mu je, kaže, ostvarenje sna.

 

Ključne riječi
HRT

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?