Sad je dobro

Hrvatska glumica javila se nakon što je provela tri tjedna u bolnici: 'Hvala...'

tara thaller
25.07.2021.
u 17:35

Glumica Tara Thaller, koju u mnogi zapamtili i po tome što je pobijedila u showu 'Zvijezde pjevaju' javila se pratiteljima na Instagramu nakon što je izašla iz bolnice. Naime, kako je napisala u opisu serije fotografija iz bolničke sobe, Tara se mjesec dana borila s upalom pluća, a čak tri tjedna provela je u klinici za pulmologiju na Jordanovcu.
 
'Posljednjih mjesec dana borim se s upalom pluća, i nakon tri tjedna hospitalizacije napokon sam puštena kući. Hvala osoblju klinike za pulmologiju Jordanovac što su brinuli o meni i uljepšali i olakšali moj boravak u njihovoj ustanovi. Sada mogu potvrditi ono što sam čula pri ulasku u bolnicu, a to je da ću tamo biti u najboljim rukama. Hvala i mojim najbližima koji su svakog trenutka bili uz mene' napisala je Thaller i dodala:

'Zdravlje zaista je na prvom mjestu, a toga postanemo svjesni tek kad nam ga nešto ugrozi. Čuvajte se i pazite'.
Tara je publiku osvojila utjelovljenjem glavne uloge u HBO-ovoj uspješnici "Uspjeh", čime je osvojila svoju prvu nominaciju. Televizijska publika u Hrvatskoj ju poznaje i po ulogama u HRT-ovoj seriji "Čuvar dvorca" i RTL-ovoj "Pogrešan čovjek", ali i po nastupima u HRT-ovom showu "Zvijezde pjevaju", u kojemu je čak i pobijedila sa svojim parom Dinom Jelusićem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije