JAVIO SE IZ KREVETA

Hrvatski glazbenik obolio od koronavirusa: 'Nemam snage, ovo je serijski ubojica'

Foto: Instagram
1/2
29.03.2020.
u 11:45

Splitski glazbenik Sandro Majstorović (35) na svom je Instagram profilu objavio kako boluje od koronavirusa. Svojim je pratiteljima kazao kako će im svakog dana pokušati govoriti kako se nosi s virusom, i što bi svi trebali napraviti. 

- Da, svi znaju, pozitivan sam na COVID-19. Već treći dan nemam temperaturu. Ozdravljam. Pobjeđujem virus. Hvala dragom Bogu. Na ovom mjestu jučer papa Francesco sam je molio za sve nas. Molite, molite, molite! I ostanite kući. Kreteni, ovo je serijski ubojica - kazao je Sandro i najavio kako će na Instagramu svaku večer od 20 sati odgovarati na sva pitanja.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Pozdrav, dragi moji. Evo samo da vam se javim, da vas sve pozdravim, puno vas sve volim, hvala vam na porukuma. Ja vam stvarno nemam snage, jako sam izmoren i ja vam ne mogu odgovarati na poruke. Nemojte se ljutiti. Ja znam biti dosta budan po noći i onda ću vam odgovorit i dan poslije, svakome ću odgovorit. Nemama vremena za plakanje, ne smiješ potonut. Morate bit hrabri - rekao je Sandro - koji je dobio podrške brojnih ljudi. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije