poput tinejdžerice

I princeza je samo žena: Kate 'pala' na kanadskog premijera

Kate Middleton
Foto: Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL
1/3
01.10.2016.
u 07:55

Vojvotkinja od Cambridgea se u društvu Justina Trudeaua konstantno smješkala, a fotografi su ovjekovječili trenutak u kojem mu je uputila pogled zaljubljene tinejdžerice

Jedna od fotografija susreta kraljevske obitelji s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom (44) postala je viralni hit. Naime, korisnici interneta iz nje su iščitali kako je Kate Middleton (34) 'pala' na političarev šarm.

Vojvotkinja od Cambridgea u društvu Trudeaua konstantno se smješkala, a fotografi su ovjekovječili trenutak u kojem mu je uputila pogled zaljubljene tinejdžerice.

Foto: Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL

Čini se kako princu Williamu (34) nije smetalo što njegova supruga navodno koketira s kanadskim premijerom, jer je Trudeaua u stopu pratila supruga Sophie Gregoire (41), prenosi 24sata.hr.

Kate i William trenutno se nalaze na jednotjednom putovanju po Kanadi, a ovo je prvi put da je par vodio djecu u službeni posjet nekoj zemlji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?