RAT NA INSTAGRAMU

Ivan Herceg progovorio o vezi sa slovenskom pjevačicom, a ona otkrila šokantne detalje!

Dusko Jaramaz/PIXSELL
14.12.2018.
u 19:43

Iako su se zajedno pojavljivali na nekim eventima držeći se za ruke i grleći se, Herceg nikada nije javno govorio o svojoj vezi

Početkom godine počele su curiti informacije da je poznati hrvatski glumac Ivan Herceg u vezi s Ninom Donelli, pjevačicom u usponu, koja se pokušava probiti na hrvatsku scenu. 

Vezu je potvrdila Nina, u intervjuu za Exkluziv: – Važno je imati podršku osobe koja je pokraj tebe svaki dan. O Ivanu ne želim pričati i naš je dogovor da ne pričamo u javnosti o vezi i ne stavljamo fokus na to – rekla je lijepa pjevačica. 

Glumac i pjevačica navodno su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a izvor za magazin Story tada je otkrio da je Ivan bio jako angažiran oko pjevačice i njezine karijere. Iako su se zajedno pojavljivali na nekim eventima držeći se za ruke i grleći se, Herceg nikada nije javno govorio o svojoj vezi. 

Ipak, izgleda da je odlučio okrenuti ploču te je uz fotku s izleta u Amsterdam, koju je objavio na privatnome Instagramu, napisao i izjavu koja je u suprotnosti sa svime što je Nina dosad tvrdila:

– Zamolit ću drage novinare da ne pišu napamet i reći da nisam ni u kakvoj vezi s poštovanom gospođicom Ninom Donelli niti sam ikada bio! 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije