SLAVA JE NIJE PROMIJENILA

Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila: Ponosna sam na titulu najseksi navijačice

Ivana Knoll
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
30.11.2022.
u 08:47

Nadam se da nećemo ponoviti uspjeh Rusije nego da ćemo osvojiti zlato koje su nam na prošlom Svjetskom prvenstvu Francuzi uzeli, rekla je naša najpoznatija navijačica Vatrenih.

Jedna hrvatska navijačica još od 2018. godine i Svjetskog prvenstva u Rusiji privlači pažnju gdje god da se pojavi, pa je tako u centru pozornosti i zadnjih dana u Katru gdje se održava SP u nogometu.

Riječ je o Ivani Knoll za koju kažu da je najseksepilnija navijačica ovogodišnjeg prvenstva, a na jednoj od plaža u Dohi jučer je pozirala fotoreporteru Pixsella i odgovorila na nekoliko pitanja o nogometu i njezinoj tituli najseksi navijačice na Svjetskom prvenstvu u nogometu.

 Na pitanje nada li se da će hrvatski reprezentativci ponoviti uspjeh s SP-a u Rusiji odgovorila je: - Nadam se da nećemo ponoviti uspjeh Rusije nego da ćemo osvojiti zlato koje su nam na prošlom Svjetskom prvenstvu Francuzi uzeli.

Na titulu najseksi navijačice Svjetskog prvenstva je ponosna, a  slava je nikada nije promijenila. Otkrila je kako nema simpatije prema nekom od hrvatskih reprezentativaca, ali favorizira Luku Modrića jer je najbolji.

Ivana je nedavno dosta boravila u Americi, gdje uskoro opet odlazi.

-  Dobila sam radnu vizu za Ameriku i nakon nogometnog prvenstva idem u Ameriku, ali svakako i europsko tržište i dalje ostaje za posao - rekla je, a na pitanje što očekuje od sutrašnjeg okršaja protiv Belgije, kaže:  Neka igraju kao nakon prvog gola protiv Kanade.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije