Potaknula raspravu

Ivana Paradžiković zaintrigirala fanove novom objavom: 'Nema slobode bez odgovornosti'

ivana paradžiković
PIXSELL
31.07.2021.
u 13:00

Bivša urednica i voditeljica istraživačke emisije 'Provjereno' Ivana Paradžiković (40) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi da se cijepila. Naime, Paradžiković je pozirala tako da je istaknula ruku na kojoj je zalijepljena vatica. „Nema slobode bez odgovornosti. Točka.“, napisala je bivša urednica i voditeljica. 

U komentarima su joj se odmah javili njezini pratitelji koji su imali različita mišljenja. „Upravo tako, baš sam si i ja odradio slobodu“, jedan je od komentara, a dolazi od osobe koja se slaže s njom. „Kratko i jasno“, jedna joj je osoba poručila. „Nema slobode. Točka“, stav je pak druge osobe. Njezini pratitelji komentirali su njezin izgled na fotografiji. „Prelijepa si“, poručili su joj, a ima i puno emotikona srca koja su joj ostavljena ispod fotografije.

 | Autor : Instagram screenshot Foto: Instagram screenshot Podsjetimo, Paradžiković je proljetos prestala raditi za 'Provjereno' te je točni razlog njezinog neočekivanog odlaska nepoznat javnosti. Nakon raskida ugovora s Novom TV, lijepa novinarka pohvalila se završetkom studija odnosa s javnošću te tako najavila zaokret u karijeri. Dodajmo i da često objavljuje na društvenim mrežama gdje je prati skoro 17.000 ljudi, a među posljednjim objavama su rođendanska čestitka psu Titu, kao i čestitka istog povoda sinu Hugu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije