potvrdili vezu

Ivanišević s novom djevojkom Nives Čanović odmara u Dohi

VCBV
02.01.2017.
u 18:30

Iako se još prije dva mjeseca šuškalo da je Goran Ivanišević (45) sretno zaljubljen u voditeljicu Nives Čanović (34) sad su ta govorkanja, čini se, i potvrđena. Viđali su se potajno, a on bi je posjećivao u zagrebačkom kvartu Bundek, prenosi 24sata.hr

 

Naime, na Nivesinom Instagramu sada se pojavila njihova zajednička fotografija. Par je Novu godinu proslavio u Dohi s češkim tenisačem Tomasom Berdychom (31), kojeg Ivanišević trenira, te njegovom suprugom Ester Satorovom, piše T portal. Na 'fotki' je Nives na ležaljci, a Goranu se vidi samo uho.

 

Društvo vrijeme provodi na plaži, a odsjeli su u hotelu Four Seasons. Novu godinu dočekali su u japanskom restoranu Nobu. 

Kada Goranu i Nives završi odmor, kratko će se razdvojiti. Voditeljica se vraća u Zagreb, dok Ivanišević putuje u Australiju gdje ga čekaju poslovne obveze s Tomasom Berdychom. 

 

foto: Jurica Galoic/PIXSELL

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije