Sandra Veber

Ivina i Sandrina ljubavna priča: Bio je divan i nesebičan čovjek

06.01.2019.
u 09:50

Posljednja Ivina družica ubrzo mu je pravila društvo i u zagrebačkim šetnjama, odlasku na tržnicu, ali i u njegovu rodnom Orašju,

Mislim da treba pisati o Ivi jer je on bio vrhunski čovjek. Bili smo bliski, falit će mi. Bio je stvarno predivan, rekla je za 24sata.hr u kratkom razgovoru Sandra Veber.

Voditeljica Službe prevencije Ravnateljstva policije s Gregurevićem se zbližila radeći na projektima Ministarstva unutarnjih poslova. Naime, glumački velikan rado se odazivao edukativnim akcijama, a godinama je nesebično obilazio osnovne i srednje škole te govorio o važnosti prevencije ovisnosti među mladima.

Tijekom trajanja akcije “Živim život bez nasilja” Gregurević je 2015. godine u Slavonskom Brodu održao kraće predavanje, a potom se zbližio s tamnokosom policijskom djelatnicom. Pozvao ju je na piće, nakon čega su njihova druženja bila sve češća.

- Radio je na četiri projekta: ‘Život može biti lijep’, ‘Živim život bez nasilja’, ‘Prevare starih osoba - dan kao san’ i ‘Krađa identiteta - tko se to šali s mojim podacima’. Volio je sudjelovati i informirati stare osobe o svemu što im se može dogoditi, a nakon njegovih projekata svi su se javljali i prijavljivali što im se dogodilo, tako da je Ivo bio od izrazite pomoći - rekla je Sandra.

Posljednja Ivina družica ubrzo mu je pravila društvo i u zagrebačkim šetnjama, odlasku na tržnicu, ali i u njegovu rodnom Orašju, u kojemu je Ivo 23 godine zaredom organizirao filmski festival. Prvi put se s njom prošetao Cvjetnim trgom 2016. godine, a iste godine poveo ju je i na deveti Vukovar film festival. Proljetos su se prošetali središtem Zagreba, a Sandra je Gregurevića nježno držala ispod ruke te tako pokazala da je njihov odnos nježan i iskren.

Gregurevića je pratio glas plemenite dobričine koji je pomagao prijateljima, susjedima, ali i onima koje nije poznavao. Njegova partnerica Sandra kaže kako nikad nije želio naplatiti ni jedan svoj angažman koji je radio u suradnji s MUP-om.

- Volio je sudjelovati i informirati starije osobe o svemu što im se može dogoditi. a nakon njegovih projekata svi su se javljali i prijavljivali tako da je bio od izrazite pomoći - rekla je Sandra za 24sata.hr.

Svoju je partnericu ugostio i na 23. Danima filma u Orašju, gdje ju je častio delicijama, dobrim vinom i glazbom. Potom je Ivo, kao i svaki put, išao je od stola do stola, zastao bi, pozdravljao se s gostima, prozborio koju usput nadgledajući je li sve pripremljeno kako treba, da nekome nešto ne nedostaje, a bilo je svega, pića i hrane u izobilju, tamburice i harmonike, domaće šljivovice, dobrih slavonskih vina, ali najviše lijepe riječi, dobre pjesme i druženja kakvo mogu upriličiti samo glumci, dobri prijatelji.

Oni su bili najsretniji što je Gregureviću druženje sa samozatajnom Sandrom izmamilo osmijeh na lice. Dok su se družili, Ivo je snimio gotovo deset filmova, a ostvario je i četiri uloge u televizijskim serijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije