KAKVA TRANSFORMACIJA

Izgleda bolje nego ikada! Bila je na meti kritika zbog viška kilograma, a sada je pokazala zavidnu figuru

Foto: PA/Pixsell
1/4
01.12.2021.
u 19:12

Jessica je pozirala u uskim trapericama i puloveru, a pratiteljima se požalila kako se ne može odlučiti koji model čizama bi odabrala, no svima je za oko zapela njezina vitka figura za koju kaže da je rezultat svakodnevnog vježbanja u teretani.

Pjevačica i glumica Jessica Simpson (41) na društvenim je mrežama objavila fotografiju i pratitelje iznenadila nikada vitkijom figurom, a u proteklih nekoliko godina posvetila se svom modnom brendu. 

Jessica je pozirala u uskim trapericama i puloveru, a pratiteljima se požalila kako se ne može odlučiti koji model čizama bi odabrala, no svima je za oko zapela njezina vitka figura za koju kaže da je rezultat svakodnevnog vježbanja u teretani.

Foto: Instagram

Podsjetimo, slavna ljepotica u prošlosti je imala problema s kilažom te se često zbog toga nalazila na meti kritika Sve je započelo tijekom njene treće trudnoće. Često se žalila na otečena stopala i noge, mučila ju je nesanica, borila se s anksioznošću i bolovima u leđima, a sve je rezultiralo nakupljanjem težine pa je tako na kraju trudnoće vaga pokazivala 108 kilograma. 

Jessica je u svibnju prošle godine na svijet donijela djevojčicu Birdie Mae, a sa suprugom Ericom Johnsonom, profesionalnim igračem američkog nogometa, već ima osmogodišnju kći Maxwell i sedmogodišnjeg sina Acea. Osim vježbanja, Jessica je potpuno promijenila životne navike, a u svojim memoarima 'Open Book' je otkrila kako već pune četiri godine ne konzumira alkohol i tablete.

Jessica je nedavno na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj se nalazila u lošoj fazi, a gotovo neprepoznatljiva glumica sjedila je u zamračenoj sobi odjevena u ružičastu trenirku.

-Ova osoba rano ujutro 1. studenog 2017. godine je neprepoznatljiva verzija mene- napisala je tada Jessica koja trenutno izgleda bolje nego ikada.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije