HRABAR PROREZ

Iznenađujuće osvježavajući modni odabir Kate Middleton

Kate Middleton
Profimedia
17.09.2016.
u 16:57

Za posjet školi Stewards Academy u gradu Harlowu, Kate Middleton odabrala je puderasto plavu haljinu na kopčanje s uočljivim crnim i bijelim točkicama

Vojvotkinja Kate Middleton ponovo je u središtu pozornosti zbog svojih modnih odabira. Za posjet školi u Essexu umjesto konzervativnih i dosadnih haljina/kaputića, odabrala je osvježavajući outfit, plavu haljinu s uočljivim printom i, za nju, prilično hrabrim prorezom. 

Lijepa vojvotkinja jedna je od najvećih britanskim modnih ikona, a njezini elegantni i konzervativni modni odabiri redovito se rasprodaju čim ih odjene, što je fenomen poznat pod nazivom Kate efekt, piše Tportal.hr. 

Da je Kate Middleton i dalje modni uzor broj jedan, potvrdilo je novo istraživanje među Britankama koje je provela tvrtka Rakuten Marketing, gdje je najveći broj ispitanica priznao da se želi odijevati poput Kate, a slijede je Rita Ora, Emma Watson, Ellie Goulding i popularna blogerica Zoella. 

Za posjet školi Stewards Academy u gradu Harlowu, Kate Middleton odabrala je puderasto plavu haljinu na kopčanje s uočljivim crnim i bijelim točkicama. Osim zanimljivog printa i rukava dužine do lakta ovu lijepu haljinu krasi i visoki prorez na lijevoj nozi, a koji je otkrio vitke noge lijepe vojvotkinje.

Efektnu haljinu potpisuje modni brend Altuzarra i dolazi s visokom cijenom od oko 15.000 kuna. Pustila je da haljina zasluženo dominira stajlingom odlučivši se za neutralne cipele i clutch torbicu u nude nijansi svog omiljenog brenda L.K. Bennett. Look je upotpunila diskretnim lančićem i visećim naušnicama s potpisom Mappin and Webb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije