SUOČIO SE S UVREDAMA

Javio se Savršeni: Odgovorio je na okrutne komentare!

Instagram
21.10.2019.
u 18:30

Miju su nakon saznanja o prekidu napali brojni nezadovoljni gledatelji među kojima su najglasniji oni koji smatraju da nije postupio ispravno ni fer

Nova objava Mije Matića u samo sat vremena sakupila je više od 7000 lajkova, a obožavatelji emisije još uvijek su podijeljeni.

– Nikad nećemo razumjeti muškarce niti će oni nas. Vječna borba. A Mijo je još jako mlad da bi mogao znati što želi. Uživaj u životu, bit će vremena za ljubav – poručila mu je jedna pratiteljica.

  – Spasile se! Nit si lijep, nit pametan.. Što si skuhao, to ćeš i pojesti.. otišla ti samopromocija u krivom smjeru – također je jedan od komentara ispod nove objave Gospodina Savršenog kojom je prekinuo šutnju nakon brojnih kritika zbog prekida s Nušom.

– Život je prekratak da bi se živio u laži i zavaravanju drugih i sebe – napisao je danas na svom Instagram profilu Savršeni.

Podsjetimo, Mijo Matić susreo se s Nušom Rojs u Ptuju, a njihov susret snimile su kamere RTL-ova Exkluziva. Nakon što je Nuša ispričala svoju stranu priče o njihovu prekidu, sada je bio red na Miji da ispriča što se dogodilo i zašto su prekinuli. – Preuzimam svu odgovornost, ja sam kriv. Ja sam napravio rez i ponio sam se loše – priznao je Mijo. Nuša ga je pozorno slušala i nije bila ljutita na njega te je rekla kako će i dalje ostati prijatelji, a Mijo se s tim složio.

Miju su nakon saznanja o prekidu napali brojni nezadovoljni gledatelji, među kojima su najglasniji oni koji smatraju da nije postupio ispravno ni fer. "Onakvu curu ostaviti, teško ćeš ti općenito u svijetu onakvu dobru i neiskvarenu curu naći, pogotovo u današnje vrijeme kad su žene neiskrene, prevrtljive, prevarantice zlobne, ovakvu dušu iskrenu ostaviti... Nuša je toliko neiskvarena i dobra da ja ne vjerujem da takva osoba uopće postoji...razmisli još jednom što radiš", napisala je jedna gledateljica, a s njom se složila i druga:  "Nadam se da si bar dobro naplatio ovo igranje Nušinim osjećajima.. Odvratno, fuj". Neki gledatelji pisali su mu i malo okrutnije komentare.

Na početku je sve bilo idilično i Nuša nije mislila da će stvari biti tako savršene. Dolazila je Miji u posjet u Zagreb i on ju je upoznao sa svojim prijateljima. Razmišljala je o prihvaćanju jedne poslovne ponude u Zagrebu i u tom trenutku odnos s Mijom se promijenio. Nakon ljubavnog brodoloma, neki također savjetuju Miji da se vrati kandidatkinji Mihaeli.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije