istina o mami

Jay Z na novom albumu otkrio dugo čuvanu obiteljsku tajnu

03.07.2017.
u 18:30

Reper je na novom albumu "4:44" ispričao kroz stihove brojne nepoznate detalje o svojoj obitelji, a pjesmu "Smile" posvetio je mami Gloriji i u pjesmi se bavi njenom seksualnom orijentacijom.

Na novom albumu "4:44" reper Jay Z otvorio je dušu i kroz stihove se ispričao supruzi Beyonce na nevjeri, ali je i otkrio šokantne informacije i dugo čuvane tajne o svojoj obitelji.

Tako u pjesmi "Smile", na kojoj mu gostuje mama Gloria Carter, prvi put otkriva da mu je mama zapravo lezbijka. U pjesmi Jay Z repa: Mama je imala četvero djece, ali ona je lezbijka. Morala se pretvarati i glumiti. Plakao sam od sreće kad se zaljubila. Nije važno da li voliš njega ili nju. U jednom dijelu pjesme stihove izgovara i njegova mama Gloria: Živjeti u sjeni, možete li zamisliti kakav je to život? U sjeni vas ljudi vide kao sretnu i slobodnu osobu, zato što želite da vas tako vide. Svijet se mijenja i vrijeme je da budeš slobodan. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije