BEZ STILA

Je li Kate Middleton uzela odjeću iz bakina ormara?

Kate Middleton
Profimedia
24.01.2017.
u 20:20

Elegantna Kate Middleton u Norfolk je stigla s prepoznatljivom frizurom i velikim osmijehom, ali i pomalo dosadnim kompletom u zelenoj boji. Suknja i kaputić londonskog Hobbsa možda i nisu najbolji modni izbor 35-godišnje princeze, posebno zato što njezin ormar krije daleko ljepše kombinacije, primjerene njenim godinama.

Uz zeleni komplet njoj omiljenog high street brenda, Kate je ispod kaputića nosila svilenu bluzu s izvezenom kragnom. Bluza francuskog brenda Gerard Darel inače ima i tanku elegantnu mašnu, koja je Kate u ovom slučaju bila višak. Ali i to što ispod zelenog kaputića viri samo kragna, nije puno pomoglo, već zbog nje cijeli stajling djeluje zastarjelo, piše Tportal.hr. 

Inače gotovo uvijek besprijekorno dotjerana supruga britanskog princa Williama, liječnike, djecu i roditelje još je jednom oduševila neposrednošću pa je čak i odgovorila na pitanje jedne djevojčice kako je to biti prava princeza. Nakon što joj je šestogodišnja Isabella postavila pitanje, Kate je imala spreman odgovor i rekla malenoj da to znači imati supruga koji se lijepo brine o tebi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije