IZGLEDA NESTVARNO

Jedna od najljepših glumica objavila fotku u badiću: Ti imaš 46 godina?

Foto: Insatgram
25.02.2020.
u 19:45

Obožavatelji su joj odmah udijelili komplimente i dalje nevjerujući da izgleda tako dobro u petom desetljeću.

Glumica Kate Beckinsale novom objavom na Instagramu opet je dokazala da s pravom nosi epitet jedne od najljepših glumica. Objavila je fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu i pokazala je još jednom kako u 47. godini ima savršenu liniju.

- Kad se vrata zatvore, prozor se otvori. Ili bi tako trebalo biti kad je kupaonica u pitanju, ako ljudi uopće imaju  imalo kulture - napisala je Kate u opisu fotografije. Obožavatelji su joj odmah udijelili komplimente i dalje nevjerujući da izgleda tako dobro u petom desetljeću. - Oduzimaš dah. Imaš predivno tijelo! Ti imaš 46 godina? Izgledaš nestvarno - napisali su joj obožavatelji. 

Krajem prošle godine Kate je finalizirala razvod od redatelja Lena Wisemana s kojim je u braku bila do 2015. godine. Papire za razvod su predali godinu dana kasnije i tek nakon četiri godine razvod su priveli kraju. U međuvremenu je Kate bila u vezi s komičarem Mattom Rifeom, nakon toga ljubila je njegovog kolegu Jacka Whitehalla i zadnji kojeg je osvojila bio je 20 godina mlađi glumac Pete Davidson. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?