SARAJEVO

'Jedne noći u decembru' povodom 70 godina od rođenja Kemala Montena

19.12.2018.
u 10:09

U sjećanje na lik i djelo Kemala Montena, kao jednog od utemeljitelja sarajevske pop scene, čije pjesme se i danas pjevaju u svim zemljama regije, bit će održana manifestacija „Jedne noći u decembru“, povodom obilježavanja 70 godina od njegovog rođenja.

Općina Stari Grad Sarajevo podržala je taj projekt koji će se realizirati od 26. prosinca 2018. do 10. siječnja, 2019. godine u jednoj od najprometnijih ulica te općine – Štrosmajerovoj ulici.

Manifestacija, koja je zamišljena kao izložbena postavka, ujedno će biti i novi turistički proizvod koji će biti dostupan građanima Sarajeva, ali i svim posjetiteljima glavnog grada BiH, kao najatraktivnije turističke destinacije u zimskom razdoblju u regiji.

U prazničnom ambijentu i u prikladno dekoriranoj Štrosmajerovoj ulici, dvotjedna manifestacija „Jedne noći u decembru“ slikom i glazbom će vratiti Kemala Montena gradu kojem je do kraja života ostao vjeran, priopćeno je iz Općine Stari Grad Sarajevo, prenosi Fena. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije