CASUAL LOOK

Jelena Rozga javila se obožavateljima, a jedan detalj ukrao je pažnju

Foto: Instagram
1/2
25.03.2021.
u 18:03

Od svojih vjernih pratitelja Jelena je dobila samo komplimente za ovaj look.

Prošle godine u ovo doba kada je počela pandemija koronavirusa Jelena Rozga svoje obožavatelje je uveseljavala koncertima na Instagramu iz svog doma i nadala se kako će se situacija uskoro promijeniti. Nažalost, pandemije je još uvijek u tijeku i Jelena, kao i ostali glazbenici ne može nastupati zbog epidemioloških mjera, ali splitska pjevačica zato uživa u svom rodnom gradu odakle se stalno javlja svojim obožavateljima. 

Foto: Instagram screenshot

Objavila je sada novu fotografiju na kojoj je u casual izdanju, a pažnju su ukrale tenisice modne marke Prada čija je cijena 7360 kuna. Od svojih vjernih pratitelja Jelena je dobila samo komplimente za ovaj look. Nedavno je proslavila i 25 godina na glazbenoj sceni i na svoje početke osvrnula se ovim riječima: 

Mojih prvih 25 godina 😊 Kada sam prvi put na današnji dan uzela mikrofon u ruke nisam bila svjesna kakva me budućnost čeka... Bilo je svega, uspona, padova, sreće, razočarenja, puno lipih i onih malo manje lipih stvari... Ali da se opet rodim isti put bih izabrala... jer onaj osjećaj koji imam kad sam na bini, onaj minut ❤️mog, kada ginem i kada su dani bez broja..najsretnija sam na svitu! Hvala vam svima što ste mi svih ovih godina bili najveća podrška! Puno vas volim. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije