svidjelo se mnogima

Jelena Rozga je opet slobodna i nikad bujnija

Instagram
01.10.2017.
u 18:14

Pjevačica je na Instagramu objavila video u kojem je odjevena u uske traperice, kimono i top kojim je istaknula svoj, složili bi se mnogi, nikad bujniji dekolte

Jelena Rozga (40) i Stjepan Hauser (31)  prije nekoliko tjedana prekinuli su 'vječne zaruke'. Pjevačica je nakon ljubavne drame otišla na odmor u Grčku i nije objavljivala pretjerane provokativne fotografije. Do sada.

Naime, Rozga je na Instagramu objavila video u kojem je odjevena u uske traperice, kimono i top kojim je istaknula svoj, složili bi se mnogi, nikad bujniji dekolte, prenosi 24sata.hr. 

Ovaj prizor jako se svidio njenim pratiteljima koji nisu štedjeli na komplimentima dok ju je jedan upitao 'triba li joj dečko'.

Podsjetimo, pjevačica i violončelist zajedno su bili dvije i pol godine. Iako su se zaručili, o vjenčanju nisu razmišljali, a pjevačica je sebe i Hausera nazvala 'vječnim zaručnicima'. Šuška se da su prekinuli jer je Stjepanu važnija karijera. Rozgin 40. rođendan 23. kolovoza još su proslavili skupa. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije