Priprema se zabava

Jelena Rozga: Naše slavlje bit će ludo, baš kao i na vjenčanju

Jelena Rozga
Foto: 24sata
09.04.2016.
u 21:04

Pjevačica, čiji se singl 'Udajem se' nalazi na top listi najbolje domaće glazbe, ne misli skoro stati pred oltar no sa Stjepanom želi napraviti zabavu za koju je već odabrala haljinu

Novi singl Jelene Rozge (38) 'Udajem se' s prvog je mjesta Najbolje domaće glazbe Narodnog radija ovaj tjedan pao na četvrto.

Splićanka nema razloga za brigu jer pjesma se vrti po svim postajama, a na YouTubeu već ima više od dva milijuna pregleda. 
– Nakon nekoliko brzih pjesama vrijeme je za jednu za dušu. Jako volim ovu pjesmu. Posebna je, budi neku sjetnu emociju i vjerujem da će se puno žena s njom poistovjetiti – rekla je Jelena, piše 24sata.hr. 

U njoj Splićanka pjeva o tome kako se udaje za drugog iako voljenog muškarca još nije preboljela. Snimila je i spot u kojemu je odjenula vjenčanicu dizajnera Ivana Alduka. U spotu blista odjevena u bijelo, no Jelena vjenčanicu neće skoro staviti na sebe.

U sretnoj je vezi sa Stjepanom Hauserom (29). Stjepan ju je zaručio nakon šest mjeseci veze. Član grupe 2Cellos Splićanku je zaprosio u Hrvatskoj, a prosidba je bila romantična. Stjepan joj je dao prsten poput onog koji nosi Carrie iz serije ‘Seks i grad’.

Njime su krenule glasine da će pjevačica uskoro stati pred oltar. No Jelena je odlučila biti vječita zaručnica.

- Svadbu ne planiramo jer nam papir ništa ne znači, bit ćemo vječni zaručnici. Naravno da ćemo napraviti prekrasnu zabavu na kojoj ću imati najljepšu haljinu - kaže Jelena, koja je već angažirala domaćeg dizajnera. Haljina će joj biti pripijena i bijela jer ne želi krinolinu - To će biti tulum na naš način. Bit će puno obitelji i prijatelja, a Stjepan najljepši zaručnik - kaže Jelena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?