PUKLA LJUBAV

Jelena Rozga se oglasila: Stjepan i ja odlučili smo prekinuti našu vezu

Foto: Jurica Gaolić/PIXSELL
1/2
15.09.2017.
u 15:25

Pjevačica Jelena Rozga i violončelist Stjepan Hauser nisu više zajedno. Par je prekinuo nakon dvije i pol godine veze, a odluku o razlazu donijeli su prije desetak dana. 

Razloge i detalje prekida par je odlučio zadržati za sebe.

– Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete – priopćila je Jelena Rozga. 

Jelena i Stjepan prvi put su zajedno u javnosti viđeni u srpnju 2015. godine na koncertu 2Cellosa u Ljubljani nakon čega su priznali da su sretni i zaljubljeni. Prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, a objavili su i zaruke istaknuvši kako se nikada neće vjenčati već će ostati vječni zaručnici. No to se ipak nije ostvarilo jer je njihovoj ljubavi došao kraj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije