SVI SU BOGATI

Jesu li paraziti? Evo kako zarađuje kraljevska obitelj!

Foto: IPA/PIXSELL
1/2
13.11.2018.
u 20:06

Kraljica i njezin najstariji sin, princ Charles zarađuju od svojih imanja i novca kojeg dobivaju od Parlamenta, a tri glavna izvora kraljičinih prihoda su kraljevska apanaža, vojvodstva Lancaster i njezina osobna imanja i investicije.

Britanska kraljevska obitelj jedna je od najbogatijih na svijetu, no čak 320 građana Velike Britanije bogatije je od kraljice Elizabete II. 

Ova obitelj ima višestruke izvore prihoda, a kraljica je "teška" 360 milijuna funti. Kraljičini potomci su isto bogati, no prinčevi i princeze koji nisu izravni nasljednici krune ipak moraju raditi. Kraljica i njezin najstariji sin, princ Charles zarađuju od svojih imanja i novca kojeg dobivaju od Parlamenta, a tri glavna izvora kraljičinih prihoda su kraljevska apanaža, vojvodstva Lancaster i njezina osobna imanja i investicije. 

Ona je i vlasnica svih neobilježenih labuda, dupina i kitova u kraljevstvu. Ipak, princeze Beatrice i Eugenie, na primjer, moraju raditi uobičajene poslove, iako su kraljičine unuke. Beatrice je zaposlena u softverskoj firmi, a princeza Eugenie je direktorica umjetničke galerije. 

Prinčevi Charles, William i Harry zaposleni su kao promotori kraljevstva, a kraljica Elizabeta dodjeljuje im brojne zadatke. Oni moraju obilaziti humanitarne događaje, otvaraju škole i bolnice, a brinu se i o zakladama. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

PP
ppp
20:13 13.11.2018.

Nos vas đavo ,niste vi paraziti,paraziti su evoluirali od vas

Avatar Jero
Jero
13:18 14.11.2018.

Nehljebovići, kao i u rijalti šou, sve je bajdalija.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije