BIT ĆE FEŠTA

Jole otkrio spol bebe, kćeri smišljaju ime za prinovu

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
26.06.2019.
u 18:49

Nedavno je Joško Čagalj Jole objavio da će po četvrti put postati otac, a sada se zna i spol prinove.

Počelo se feštati u Zagvozdu nakon što se sretna obitelj Čagalj saznala da će im roda donijeti sina! Joško Čagalj Jole potvrdio je za 24 sata da u prosincu stiže potomak. 

- U prosincu stiže sin. Presretan sam, ali jednako bih se radovao da sam dobio i četvrtu kćer - rekao je kralj zabave čija je supruga Ana obavila test za prisutnost kromosomskih anomalija te tako otkrila da čekaju dječaka.

- Ima koji tjedan da sam doznao i presretan sam. Moja Ana trudna četvrti put. Oboje smo govorili da želimo još djece i sad nam se ostvarilo. Važnije od spola mi je da me iz bolnice nazovu i kažu: 'Dobili ste živo i zdravo dijete, a supruga je dobro'. No tko nakon tri kćeri ne bi htio sina' - ispričao je Joško. 

Ovoj vijesti vesele se i kćeri Iva, Ema i Tia koje su počele za malog brata smišljati ime. - Kćeri Ema, Iva i Tia već naveliko smišljaju imena - kroz smijeh je otkrio Jole. 

Kako pjeva samo vikendima, može se posvetiti svojoj obitelji baš kako želi. Pjevač je često angažiran u humanitarnim akcijama i kaže kako se nagledao puno slika bolesne djece te da mu je zato najveća radost i blagoslov dobiti živo i zdravo dijete. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije