najteži trenutci

Jolie o rastavi: To je bilo teško razdoblje, razboljela sam se

Angelina Jolie
Reuters
26.07.2017.
u 21:49

Prošlog ljeta Angelini se sve srušilo. Brak s Pittom bio u krizi, a ona je dobila novu dijagnozu. Saznala je da ima Bellovu paralizu. To je bolest koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića

Angelina Jolie (42) je u intervjuu za Vanity Fair progovorila o razvodu od Brada Pitta (53) i ispričala da je sve krenulo po zlu prošlog ljeta kada je radila na filmu 'First They Killed My Father'.

Nije htjela otkriti pojedinosti, već je rekla da je sve napravila kako bi zaštitila svoju djecu.

- Kao djevojčica, bila sam zabrinuta za svoju majku. Ne želim da moja djeca prolaze kroz isto. Ne želim plakati pod tušem i skrivati se. Oni moraju znati da će sve biti u redu iako niti vi niste sigurni u to - rekla je i dodala kako će se ona i njezin bivši suprug usmjeriti prema zajedničkim ciljevima, a to su njihova djeca.

Da bi stvari bile još gore, saznala je da joj je zdravlje u opasnosti. Dobila je dijagnozu Bellove paralize. Naime, to je bolest koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica.

Simptomi su slični kao kod moždanog udara, ali specifično je da pacijent osjeća slabost u području jedne strane lica, a ne ruku ili nogu. Osim toga, Jolie pati i od visokog tlaka.

- Ne znam je li to sve bila menopauza ili loša godina. Ponekad žene stave sebe na posljednje mjesto pa im zdravlje strada - rekla je i dodala kako joj je obitelj uvijek na prvom mjestu.

S Pittom je bila u vezi 12 godina, a vjenčali su se 2014. godine. Prošle godine u rujnu Angelina je podnijela zahtjev za razvod braka. Imaju šestero djece - Maddoxa (15), Paxa (13), Zaharu (11), Shiloh (10) te osmogodišnje blizanaca Knoxa i Vivienne.

Angelina će uzeti pauzu od posla te se posvetiti majčinstvu.

- Želim biti što više u kući i naučiti spremati jela koja moja djeca vole. Poželjeli su da odem na satove kuhanja. Htjela bih navečer leći u krevet i biti sigurna da dajem sve od sebe da budem dobra majka - zaključila je, prenosi 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije