loši odnosi

Još jedan udarac za Severinu: Okreću li joj to Kojići leđa?

Foto: Instagram
1/3
16.06.2020.
u 16:30

Nataša i Severina odlično su se slagale i s Igorom joj je često dolazila u posjet čemu svjedoče i brojne fotografije koje je Nataša objavljivala na svom Instagramu i nije ih izbrisala.

Odnosi na relaciji Severina i obitelj Kojić po svemu sudeći više nisu idealni kakvi su bili na početku njezine veze, a kasnije i braka s Igorom Kojićem.

Poznato je kako Severina na Instagramu prati samo supruga Igora, kojeg je prije nekoliko dana kratko prestala pratiti, a ubrzo su opet postali prijatelji na Instagramu. Dogodilo se to nakon što mu je Severina poručila kako su njegovi sponzori Olja i Dragan Kojić. Nije prošlo dugo a Severinu su na Instagramu prestali pratiti Igorovi roditelji Olja i Dragan.

Jedina koja je i dalje pratila Severinu bila je Igorova sestra Nataša koja već godinama živi u Americi gdje pokušava stvoriti glazbenu karijeru. Nataša i Severina odlično su se slagale i s Igorom joj je često dolazila u posjet čemu svjedoče i brojne fotografije koje je Nataša objavljivala na svom Instagramu i nije ih izbrisala.

Za razliku od Nataše Igorova mama neke je fotografije s nevjestom uklonila s društvene mreže. Prije dva mjeseca Severina je s Kojićima bila u karanteni u Beogradu i svekrvi je pomagala oko čišćenja i kuhanja i zato je sve iznenadio ovaj prekid odnosa s Kojićima.

Severina i Igor ne pričaju o tome javno, ali u kuloarima se već duže nagađa o bračnim trzavicama između pjevačice i 16 godina mlađeg Kojića. Severina se u travnju vratila iz Beograda i u Zagrebu je solo proslavila rođendan, a Igor je i dalje u Beogradu i zbilja je čudno što par koji je bio nerazdvojan već neko vrijeme nije na istoj adresi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?