ŽIVOT NA VAGI

Kakva razlika! U showu je izgubila 41 kilogram, a evo kako sada izgleda: 'Nema više pekare'

Foto: RTL
1/3
20.04.2021.
u 08:33

Maja je naime, u showu izgubila 41,4kg, a prije 'Života na vagi' težila je 138,6 kilograma. Otkrila je je li vježba još uvijek i kakve su joj sada životne navike.

Kandidatkinja pete sezone showa 'Život na vagi", Maja Milan progovorila je o životu nakon što je završila njezina sezona. Maja je naime, u showu izgubila 41,4kg, a prije 'Života na vagi' težila je 138,6 kilograma. Otkrila je je li vježba još uvijek i kakve su joj sada životne navike. 

„Treniram 3-6 puta tjedno, ovisi o volji i obavezama. Naravno da ima dana kad mi se ne da, a osim toga, ja radim fizički zahtjevan posao i to me dosta umara. Preko tjedna raspored ovisi o tome kad radim. Kad sam popodne, trening volim odraditi prije posla, a kad sam ujutro, nakon posla. Odem u spizu, uvijek se mislim što ću jesti, što moram ponijeti, desi se i da naručim kad ne stignem. Navečer dođem doma i provodim vrijeme sa svojim psima“ kazala je za RTL. 

Foto: Instagram screenshot

„Naravno da si dozvolim 'cheat day', i to obično vikendom. U mojoj prehrani sada više nema pekare, a prije je ona bila svako jutro“ dodala je Maja koja kaže da se ne zamara brojem na vagi. 

Foto: Instagram screenshot

„Ne zamaram se brojem na vagi već sastavom tijela i vizualom, mislim da je to puno bitnije. Trenutno mi je rekompozicija tijela bitnija od samog broja“, zaključila je. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije