Platio mu:

Kanyea je ucjenjivao član obitelji zbog snimke seksa

adsd
Instagram
20.12.2016.
u 20:00

Kanye više nikom ne vjeruje nakon što mu je to priredio član vlastite obitelji, kazao je reperov rođak Lawrence Franklin za Mail Online.

Lawrence tvrdi da je Kanyea ucjenjivao prijatelj koji je i član njihove obitelji. Kanye West (39) je prijatelju poklonio svoj laptop no zaboravio je izbrisati privatne snimke seksa. 

- Bio sam u kući svoje tete. Tamo je bio i Kanyeov prijatelj, član naše obitelji. Donio je laptop i meni i stricu pokazao video na kojem se Kanye seksa s nekom ženom - ispričao je Franklin.

 

575027_050 | Autor: pool/ABACA/PIXSELLfoto: pool/ABACA/PIXSELL

 

Novi vlasnik laptopa odlučio je unajmiti odvjetnika te je Kanyeu prijetio da će snimku prodati medijima. Za snimku ga je tražio 250.000 dolara. Kanye mu je dao novac te ga podvrgao detektoru laži kako bi se uvjerio da prijatelj nije kopirao snimku.

Navodna snimka nastala je 2012. godine. Te godine, reper je upoznao reality zvijezdu Kim Kardashian (36) i prohodao s njom. Nije poznato je li snimka nastala prije ili za vrijeme veze s Kim. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?