'MORALA SAM'

Karleuša 'oprala' Severinu zbog kilaže pa otkrila zbog čega je poznatog Hrvata blokirala na Instagramu

Instagram
07.11.2019.
u 21:15

Pjevačica Jelena Karleuša je bila gost u emisiji '456 sekundi sa Sašom Vidićem' i otkrila što misli o Severini te zašto više nije u kontaktu s rječkim dizajnerom Jurajem Zigmanom.

Folk diva Jelena Karleuša u najnovijem gostovanju u emisiji "456 sekundi sa Sašom Vidićem" s voditeljem je pričala o raznolikim temama; od odnosa na estradi, preko krpica u ormaru do njezinog privatnog života.

Na velikom ekranu Saša joj je pokazivao pjevačice s estrade, a na jednoj od slika bila je i Severina Kojić za koju je Karleuša podijelila simpatije.

- Severina ima ukusa, ona je jedna od rijetkih žena koja zna da nosi ono što njoj stoji, odnosno da ne nosi ono što je trend nego da trend prilagodi sebi tako da izgleda da ona iznosi taj trend, a ne suprotno, i to je meni jako bitno. Ja se često inspiriram Severininim Instagramom. Super mi je, mislim da je malo smršavila više nego što treba, ali s druge strane i to mi je totalni 'fashion'. Blago njoj! Ja bih više voljela da sam premršava, nego da imam problema s kilažom - komentirala je Karleuša sa stilistom, a kad joj je ukazao na njezine modne izričaje, tamo se našao i Jelenin outfit za koji je bio zaslužan riječki dizajner Juraj Zigman.

- Ovo je Zigmanova kreacija. Znaš li Zigmana? Blokirala sam ga na Instagramu, morala sam! Toliko se 'uzvijezdio' otkako je došao do Cardi B i ostalih svjetskih zvijezda. Zaboravio je na mene pa je sad na 'mjerama' - rekla je Vidiću.

Na samom kraju, otkrila je da smatra kako su njezine velike grudi najveća životna greška. Saša je prokomentirao da nisu tako velike, a ona je uzvratila u svom stilu sa: "Meni ništa nije veliko osim srca".

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije