IZNENAĐUJE

Kate je donijela jako tradicionalnu odluku, ali kraljici se to ne sviđa

Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
12.09.2017.
u 15:30

Vojvotkinja od Cambridgea odlučna je u namjeri da treće dijete rodi kod kuće. Željela je i orincezu Charlotte roditi kod kuće ali kraljica Elizabeta i princ William nisu se složili s tom odlukom.

Kate Middleton i princ William moderan su par i često se ne drže pravila i tradicija kraljevske obitelji, pa je nova odluka Kate Middleton sve iznenadila. 

Britanski tabloidi pišu kako je Kate donijela odluku u duhu tradicije kraljevske obitelji, ali kako se ova odluka neće svidjeti kraljici Elizabeti. Naime, Kate je odlučila treće dijete roditi kod kuće.

Iako je i sama svoju djecu rodila u Buckinghamskoj palači kraljica Elizabeta smatra kako je u današnje vrijeme sigurnije da se porod obavi i bolnici. Razlog zbog kojeg Kate želi roditi treće dijete u Kensington palači nije povratak tradiciji, razlog je u tome što vojvotkinja na ovaj način želi izbjeći susret s medijima.

Nakon što je rodila princa Georgea i princezu Charlotte ispred bolnice dočekala ju je vojska novinara i fotoreportera i navodno je Kate jako loše podnijela taj susret. Ovu želju je imala i prije rođenja malene Charlotte ali od toga su je odgovorili William i kraljica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije