KRALJEVSKO VJENČANJE

Kate Middleton i princ William slave sedmu godišnjicu braka

Foto: Chris Ison/Press Association/PIXSELL
1/2
29.04.2018.
u 16:32

Medeni mjesec proveli su na egzotičnim Sejšelima. Imaju kći Charlotte te sinove Georgea i tek rođenog Louisa. Navodno su se upoznali i prije studija na Sveučilištu St. Andrews

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton (36) i princ William (35) upoznali su se, prema službenoj priči, u jesen 2001. na prestižnom škotskom Sveučilištu St. Andrews. Danas slave sedmu godišnjicu braka.

Novinarka i spisateljica Katie Nicholl napisala je knjigu 'Kate: Buduća kraljica', u kojoj tvrdi kako se kraljevski par poznavao i prije upisa na fakultet, prenosi 24sata.hr. 

Navodno ih je upoznala zajednička prijateljica, a zbog njega je, ističe Katie, današnja vojvotkinja upisala St. Andrews umjesto prvotno planiranog Sveučilišta u Edinburghu. 

Za njihovu vezu pročulo se kad su ih 'uhvatili' zajedno na skijanju u Švicarskoj 2004. Zaprosio ju je u studenome 2010. s 12-karatnim prstenom sa safirom, koji je pripadao njegovoj majci, tragično preminuloj Lady Diani.

Vjenčali su se pet mjeseci kasnije. Dan kraljevskog vjenčanja, kao i dan nakon, u Velikoj Britaniji bili su državni praznici.

- Williamov izgled, dječački šarm i smisao za humor ujedinjen s prirodnom ljepotom i stilom Kate i njezinom osobnošću, ostavljaju dojam modernog kraljevskog para, koji je dobitna kombinacija - napisala je Gill Knappett u njihovom obiteljskom portretu i dodala da su Kate i William 'dobitna kombinacija'.

Sedam godina kasnije kraljevski par ima sina Georgea (4) i kći Charlotte (2), a prije šest dana dobili su sinčića Louisa Arthura Charlesa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije