U CRNOM BARŠUNU

Kate Middleton u haljini koja ističe trbuščić

Foto: Profimedia
1/3
12.11.2017.
u 20:58

Tradicionalni koncert u londonskom Royal Albert Hallu 'Festival of Remembrance', održava se u čast poginulim vojnicima, a tom su događaju uvijek prisutni i članovi britanske kraljevske obitelji. Ovoga puta kraljici Elizabeti II. iI princu Philipu društvo nisu pravili unuci, prinčevi William i Harry, ali je zato uz njih bila vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, koja se nakon zdravstvenih poteškoća koje je imala u prvom tromjesečju trudnoće polako vraća kraljevskim dužnostima, piše Tportal.hr. 

Prošlogodišnji je koncert Kate Middleton pratila u društvu supruga, no princ William s bratom Harryjem po službenoj je dužnosti nazočio rugby utakmici u velškom Cardiffu.

Ostatak kraljevske obitelji, mneđu kojim su bili prinčevi Andrew i Charles, bio je u svečanoj loži Royal Albert Halla, a svi su nosili crveni broš s cvijetom maka, tradicionalni simbom kojim se odaje  počast svima koji su nastradali u ratovima i vojnim sukobima.

Pozornost je kao i obično plijenila Kate Middleton, koja se nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog velikih mučnina, koje prate svaku njezinu trudnoću, polako vraća svojim dužnostima.

Kraljevska modna ikona za ovu je prigodu odabrala šik trudnički look, crnu haljinu od baršuna ukrašenu efektnim gumbima od srebra i Swarovski kristala. Jednostavan elegantni stajling zaokružila je crnim štiklama i tradicionalnim brošem u obliku maka.

Lijepa 35-godišnja vojvotkinja trebala bi roditi u travnju iduće godine svoje treće dijete, a crna baršunasta haljina s potpisom britanske dizajnerice Catherine Walker & Co Caressa istaknula je njezin trudnički trbuščić koji tek postaje vidljiv.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?