Što ju je odalo?

Kate nagovijestila ono što svi čekaju?

07.11.2020.
u 15:46

O predaji krune kraljice Elizabete II. i novom nasljedniku iste, posljednjih se mjeseci sve češće piše, a gotovo svakodnevno u javnost izlaze nove teorije o tome tko će biti novi kralj Velike Britanije. Iako većina smatra kako će 94-godišnjakinju zamijeniti 71-godišnji sin, princ Charles, postoje i oni koji ipak misle da bi na to mjesto trebao doći netko mlađi, pristupačniji narodu, kao što je 38-godišnji princ William. Unatoč svim 'šuškanjima', palača se još nije službeno oglasila o krunidbi novog kralja, međutim, javnost smatra kako je Kate Middleton ipak indirektno nagovijestila tko preuzima prijestolje, piše Story.

Modni stručnjak, Anthony McGrath, za Express UK, komentirao je neka od posljednjih modnih izdanja vojvotkinje od Cambridgea i istaknuo kako se po njezinom izboru modnih komada može zaključiti kako 38-godišnjakinja daje znak da je spremna biti kraljica supruga - titula koju dobiva u trenutku kada njezin suprug postane novi kralj Velike Britanije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije