MLADOST LUDOST

Kate se sigurno hvata za glavu kad vidi fotku iz mladosti koja opet kruži internetom

Foto: Profimedia
1/5
01.03.2020.
u 18:02

Vojvotkinja od Cambridgea kao članica kraljevske obitelji imala je neugodno iskustvo kada su u javnosti objavljenje njezine fotografije u toplesu, a sada se na društvenim mrežama dijeli fotografija iz njenih studentskih dana.

Članove kraljevske obitelji rijetko viđamo u opuštenim izdanjima i lokacije na kojima se odmaraju uvijek drže u tajnosti kako im se ne bi ponovila situacija u kojoj je Kate Middleton, supruga princa Williama snimljena u toplesu.

Te fotografije završile su na naslovnicama, a vojvotkinja od Cambridgea tužila je medij koji je naručio i prvi objavio te fotografije. Ipak na internetu se tu i tamo nađu fotografije iz vremena kada neki od današnjih članova kraljevske obitelji nisu još bili članovi ove obitelji i kada nisu razmišljali kako bi fotografije na kojima se ludiraju i zabavljaju završiti na internetu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Jedna takva fotografija Kate Middleton ovih dana kruži internetom i nastala je tijekom vremena njezinog studiranja kada je i upoznala princa Williama, a danas se Kate sigurno hvata za glavu kad vidi da ovakva fotografija kruži internetom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije