humanitarke

Kćeri Angeline Jolie krenule stopama svoje slavne majke

kćeri
15.01.2016.
u 09:31

Shiloh (9) i Zahara (10), kćeri Angeline Jole (40), krenule su majčinim humanitarnim stopama. Naime, djevojčice pomažu jednoj brojnoj i siromašnoj obitelji iz Kambodže

Najstarije kćeri glumice Angeline Jolie možda žive luksuznim životom, ali to ne znači da nisu svjesne da postoje ljudi kojima u životu baš ne cvatu ruže. Naime, djevojčice su provele neko vrijeme u jugoistočnoj Aziji gdje je njihova majka snimala film 'First They Killed my Father' i tamo su pronašle nove prijatelje, prenosi 24sata.hr

Leida Shoun (16) iz grada Siem Reapa, koja ima dvanaestero braće i sestara, prišla je Shiloh i Zahari kada su s ocem Bradom Pittom (52)  stale kako bi kupile sladoled. Ta gesta ih je toliko dirnula da su odlučili pomoći djevojčici i njenoj obitelji.

Djevojčice su im u nekoliko navrata poklonile odjeću u vrijednosti od 200 dolara i dva nova  bicikla.

- Imali smo samo jedan bicikl i ovo je za nas nevjerojatan poklon. Oni su dobra obitelj i pomažu nam - rekla je Leida koja s roditeljima te braćom i sestrama između 23 godine i 16 mjeseci starosti živi u jednom od najsiromašnijih dijelova grada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije