SVI SU BILI U ŠOKU

Kći poznatog glumca na crvenom tepihu se pojavila s ogrebotinama na licu, objasnila je što joj je bilo

16.06.2021.
u 21:27

Clara McGregor na premijeru filma "The Birthday Cake" u Las Vegasu stigla je s ogrebotinama na licu koje je zaradila nekoliko sati prije dolaska na crveni tepih.

Clara McGregor, kći poznatog glumca Ewana McGregora pojavila se na crvenom tepihu u Las Vegasu i sve iznenadila jer je licu imala velike ogrebotine i ozljede. Ova 25-godišnja glumica stigla je na premijeru filma "The Birthday Cake" u kojoj glumi njezin otac te Val Kilmer i ona je producentica filma, a ubrzo je na Instagramu objasnila što joj se dogodilo i zašto je imala tako velike ogrebotine. 

- Ono kad te pas ugrize i pošalje na Hitnu pola sata prije crvenog tepiha - napisala je Clara na svom Instagramu. Clara je Ewanova kći iz braka s Evom Mavrakis s kojoj je glumac bio u braku 22 godine i službeno su se rastali u siječnju 2018. godine, a godinu dana prije toga prestali su živjeti zajedno. Clara je zahladila odnos s ocem nakon što je napustio njenu majku i njene tri sestre i započeo život s novom ženom, ali u međuvremenu su izgladili nesuglasice i sada i surađuju poslovno. Prije dvije godine Clara je na svom Instagram profilu podijelila šokantnu ispovijest o paklu kroz koji je godinama prolazila. 

- Od 4. godine patim od depresije. Od djetinjstva idem na terapije i sretna sam zbog svega što su psihoterapeuti učinili za mene. Radila sam puno na sebi i nastavljam raditi. Moja anksioznost spriječila me da život kakav želim. Ona je poput kaveza koji me je zarobio, i još uvijek se trudim izaći iz njega. Pila sam lijekove i doktori su mi pomogli, rekli su mi da ne moram živjeti na taj način i bili su u pravu. - napisala je na Instagramu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije