Nimalo raspoložen

Keba progovorio o razvodu Igora i Severine: 'Sve što rade, rade sebi'

21.10.2020.
u 10:53

Na pitanje je li došao kraj ljubavi njegovog sina i Severine, znakovito je odgovorio

Severina Kojić još u travnju se vratila iz Beograda, a od tada se, po svemu sudeći, nije vidjela sa suprugom Igorom Kojićem koji je ostao u Beogradu. Tada su krenula nagađanja kako se par razvodi, a oni se o svemu još nisu oglasili.

Srpski Alo piše kako susjedi obitelji Kojić, gdje je Severina boravila za vrijeme karantene, kažu da nju nisu vidjeli već duže vrijeme, a Igorov otac, pjevač Dragan Kojić Keba nije htio odgovarati na pitanja o njihovom razvodu pa je kratko odgovorio:

- Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a i uvijek su znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, rade sebi - rekao je Keba, koji je bio vidno neraspoložen, piše Alo.
Na pitanje je li došao kraj ljubavi njegovog sina i Severine, također je znakovito odgovorio.
- Ako mene pitate, ljubav se nikada ne treba objašnjavati niti se to može objasniti. Riječ nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za obranu ni za napad pa će tako biti i ovoga puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osjetiti ljubav. Što će biti, neka bude. Samo da su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu - kaže Keba, koji se osvrnuo i na zlobne komentare na račun njegove obitelji.
- Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište jer je u mome uvijek sve bilo na mjestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju što rade i pričaju. Ne bih sudio nikome niti to mogu jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvijek i na svakom mjestu - rekao je Keba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije