Rekao je svoje

Konačno se oglasio! Kojić komentirao svoj odnos sa Severinom

02.06.2020.
u 20:36

Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu - napisao je Igor Kojić, 32-godišnji suprug pjevačice Severine nakon mnogih spekulacija da je njihov brak na klimavim nogama zbog započetih rasprava na društvenim mrežama.

Sve je počelo kada je bračni par ovog vikenda prestao pratiti jedno drugog na Instagramu, a Igor je na Instagramu objavio fotomontažu na kojoj je na jednoj fotografiji on sa Severinom, a iz grma viri Milan Popović te je napisao: "Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora", napisao je Kojić, koji je uz montažu nadodao i pjesmu "Namćor" Đorđa Balaševića u kojoj su stihovi "Al' tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina".

Kojić je uz to označio i dva medija iz Srbije i Hrvatske, uz prigodni hashtag "Dosta, ako Boga znate". Objavu je Igor brzo uklonio s Instagrama, ali prije nego što ju je uklonio, Severina je napisala dva komentara. U prvom je pjevačica rekla: "Pokrovitelji su Olja i Dragan." Zatim je još dodala: "Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan." Nakon toga bračni par se prestao pratiti na Instagramu, no tijekom jučerašnjeg dana su se ponovno zapratili na ovoj društvenoj mreži.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije