IGNORIRALA JEDNU OSOBU

Kraljica očajna nakon sastanaka s Harryjem koji je trajao četiri sata

03.03.2020.
u 12:15

Iako mnogi članovi obitelji žele da se Harry vrati, izvori za britanske medije ne spominju njegovu suprugu Meghan, već samo da je kraljica izrazila želju da bude bliže praunuku Archieju.

Nakon sastanka koji je trajao četiri sata u dvorcu Windsor, kraljica Elizabeta i Harry ponovno su počeli razgovarati.

Naime, kraljica mu je kazala kako će uvijek biti dobrodošao natrag i da će uvijek biti posla za njega, ako se odluči vratiti. Kraljica i Vojvoda od Sussexa našli su se na ručku kako bi raspravili situaciju nakon što je njezin unuk obavio jednu od svojih finalnih dužnosti kao član obitelji.

Iako mnogi članovi obitelji žele da se Harry vrati, izvori za britanske medije ne spominju njegovu suprugu Meghan, već samo da je kraljica izrazila želju da bude bliže praunuku Archieju. Jedan od insajdera kazao je kako je kraljica razgovor započela rekavši Harryju da ga svi jako vole i da žele da se vrati. 

- Ovo je bio prvi put da je kraljica imala vremena nasamo razgovarati s Harryjem i saznati koji su mu stvarni planovi. Atmosfera je bila opuštena i svi su mogli reći što žele - kazao je izvor za britanske medije i naglasio da je kraljica i dalje jako uzrujana zbog njihova odlaska, ali prihvaća da su čvrsto odlučili živjeti u Americi

. - No, nije propustila objasniti Harryju da će ovakva situacija funkcionirati isključivo ako supružnici neće iskorištavati svoj kraljevski status kako bi zaradili i zato im nije dala da koriste riječ 'royal' kada su osnivali zakladu - tvrdi izvor. 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije