OBJAVILA FOTKE

Kutijama nema kraja! Ella Dvornik pokazala dijelove novog doma i zavapila: Neću do jeseni sve raspakirati

Instagram
10.06.2021.
u 19:52

Influencerica je podijelila fotku iz dnevnog boravka, a ponovno je pokazala i prekrasni vrt u kojem će najviše uživati njezine dvije djevojčice

Influenerica Ella Dvornik (30) svakodnevno dijeli trenutke iz svog privatnog života na društvenim mrežama. Ovaj put je otkrila da je krenula s raspakiravanjem kutija, a dokazala je to novim fotografijama iz doma u Istri gdje će živjeti sa suprugom Charlesom Pearceom, te kćerkicama Bali Dee i Lumi Wren. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Influencerica je podijelila fotku iz dnevnog boravka, a ponovno je pokazala i prekrasni vrt u kojem će najviše uživati njezine dvije djevojčice. Uz fotke je napisala kako joj je dosta kutija, te da je mislila da će sve ići jako brzo, no sada smatra da do jeseni neće sve raspakirati. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, Dvornik je nedavno otkrila kako se se sprema na selidbu i to treću otkako su u Hrvatskoj. U rujnu prošle godine otkrila kako ima sve manje strpljenja za život u Zagrebu te da s obitelji planira preseliti u Istru. U travnju ove godine otkrila je da je sa Charlesom konačno završila potragu za kućom. No nakon toga su krenuli i neki novi problemi, a jedan od njih je i upis kćerkica Balie i Lumi u vrtić. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

"Upisi u vrtić preko e-građani. Zašto bi bilo jednostavno kad vam možemo javit grešku “0H8jekekfkfoockdnew266283” bez objašnjenja nakon što ste sat vremena ispunjavali zahtjev - pa si vi mislite što je to... E da i btw ovaj drugi neki roditelj vam nema skrbništvo nad tim djetetom, al nad ovim drugim ima pa eto... Uživajte pokušavajući dešifrirati sustav u ovo sunčano popodne” napisala je Ella i dodala:  "Ništa onda....Idem javit mužu da Balie nije njegova". Ranije je priznala da joj upis djece u novi vrtić teško pada.  "U svakom slučaju, najteže mi pada e-mail koji sam poslala danas u vrtić da ispišem Lumi i Balie. To me baš jako zaboljelo. Iako se Balie veseli veseli novoj kući i novom vrtiću, i znam da nije strašno. Stalno si mislim hoće li joj bit teško bez njenih frendica" iskrena je na društvenim mrežama bila Ella. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije